Reis informatie om Quinta das Flores te bereiken

Tel. 00-351-9222-41-083
  1. Inclusief zwembad
  2. Prachtige locatie
  3. Bruisend stadscentrum
  4. Schitterende stranden
  5. Speciale arrangementen
  6. Aantrekkelijke prijzen
Taxi

Quinta das Flores bereiken

Vanuit de luchthaven Faro kan men met een lokale bus of taxi naar het trein- of busstation te Faro gaan. De trein rijdt in 40 minuten naar Albufeira (onregelmatige treintijden). Het station Albufeira ligt 7 km. vanuit het centrum landinwaarts. Met de bus duurt het langer. Taxiís naar de villa, direct vanaf de luchthaven kosten plm. € 55,- tot € 60,-

Autohuur is mogelijk op het vliegveld Faro. Het is aan te bevelen om een auto te huren. Mocht U liever van het vliegveld worden opgehaald, dan kan dit geregeld worden met een shuttle bus. Deze service kost met 6 personen plm. € 10,- per persoon.

Lokaal rondreizen

Het station Albufeira biedt een snelle treinverbinding naar Lissabon (280 km). U bent in 2 uur 40 min. in hartje Lissabon; andere treinverbindingen naar Faro, Portimao en Lagos zijn goed. Stadsbussen naar bijv. Faro of andere plaatsen aan de kust zijn alom aanwezig.

Lissabon
Weer

Het weer in Albufeira

De regenperiode in Albufeira valt elk jaar toch net weer in een andere periode, tussen november en maart. Statistisch gezien echter heeft dit stukje van de Algarve de meeste zonuren van heel Europa. Het komt geregeld voor dat er gedurende 4 maanden geen druppel regen valt.

Veel overwinteraars komen in januari en verbazen zich over de dan bloeiende amandelbloesem en het vele buitenlicht. Dit geeft ons zelfs een voorjaarsgevoel! De gemiddelde temperatuur in januari is 15 graden, maar in de middaguren loopt het vaak op tot 20 graden en ook dan zitten wij veelal buiten.
Ook in de herfst, die hier pas laat in november begint, is het heerlijk vertoeven en is het nog steeds terrasjes-weer, eventueel met vestje. Oktober geeft nog geregeld 28 graden en november en december 19 graden.

© 2024 Quinta das Flores