Uitgaan, dieet en vermaak in Albufeira

Tel. 00-351-9222-41-083
  1. Inclusief zwembad
  2. Prachtige locatie
  3. Bruisend stadscentrum
  4. Schitterende stranden
  5. Speciale arrangementen
  6. Aantrekkelijke prijzen
Koolsoep dieet

Gezondheidskuur

Een optie is het ondergaan van een lichte reinigingskuur d.m.v. een 7-daags (kool)soep-dieet. U krijgt onbeperkt diverse soorten thee te drinken en water met (of zonder) citroen. U krijgt 's morgens vers fruit, min.3 soorten. Als lunch en avondeten krijgt u onbeperkt (kool)soep te eten.

Deze soep is steeds vers gemaakt en is op basis van koolsoorten, gemengd met andere groenten. Vanaf de 3e dag krijgt U tevens een stukje wit vlees (gevogelte) en/of witte vis bij het avondeten, alsmede kort gekookte groenten of salade geserveerd. Het dieet werkt ontslakkend , een milde reiniging voor het lichaam. Bovendien heeft u geen hongergevoel en zult u hier ook van afvallen! Mocht u hiervoor beiden belangstelling hebben dan is dit een gezond alternatief. Voor minstens 2 personen.

* niet in juli en augustus.

Health Club

Aan te bevelen is om een weekabonnement op een health club te nemen, zodat u daar dagelijks extra activiteiten kunt ondernemen (jacuzzi, warm water zwembad met hydrogym, aquastep, fitnessroom, sauna, stoomkamer, en bepaalde trainingen) vanaf plm. 45,-

Health club

Hulp bij taalproblemen

U bent natuurlijk vrij om te gaan en te staan waar u wilt, maar u kunt terugvallen op onze hulp en aanspraak. Met de Engelse taal kan men zich over het algemeen goed redden, zodat U geen Portugees hoeft te spreken. Mocht u er niet uitkomen, dan kan ik u van dienst zijn.

Uitjes bij arrangementen

Tijdens uw verblijf kan ik u, indien u dit wenst bij verblijf op basis van een arrangement of dieet-optie, als gids begeleiden of met U samen voor een gezellig onderhoud ergens iets gaan drinken. Gedurende een gedeelte van de dag (max. 3 dagen) kunnen wij gezamenlijk iets ondernemen.

De zgn. 'uitjes' kunnen bestaan uit een verfrissende strandwandeling, een bezoek aan een museum of aan de shopping-mall, of dus simpelweg op een terrasje zitten genieten en onthaasten onder het genot van een drankje en gesprek. In de directe omgeving zijn al bezienswaardigheden, waarbij de zuidelijke onthaastende sfeer voor zich spreekt. Ook andere (facultatieve) excursies (eventueel verder weg) liggen binnen de mogelijkheden.

Uitgaan
© 2024 Quinta das Flores